Spaar met een hoge rente via onze RegioBank

Veilig sparen bij een solide Nederlandse bank, dat is wat de meeste mensen tegenwoordig willen. En uiteraard met een aantrekkelijk rente. Onze RegioBank - de persoonlijke bank bij u in de buurt - heeft voor elk type spaarder een prima oplossing.

Wilt u profiteren van een hoge rente? Of wilt u juist uw risico spreiden en uw geld parkeren op een solide rekening? Dan hebben wij altijd een spaarvorm die bij u past. In het onderstaande overzicht treft u de meest populaire spaarproducten aan van onze RegioBank.

Spaarvormen

Eigen Huis Sparen Sparen voor eigen koop- of huurwoning, voor aflossing van uw hypotheek, aantrekkelijke variabele rente.

Maandsparen Een prima keuze als u uw spaargeld snel wilt laten groeien. U spaart maandelijks automatisch een vast bedrag tussen € 50 en € 500 en ontvangt een hoge rente. U kunt altijd uw geld kosteloos opnemen.

Banksparen Banksparen bestaat uit Lijfrente Sparen en Lijfrentenieren. Met Lijfrente Sparen spaart u op een fiscaal aantrekkelijke manier voor uw pensioen. Met Lijfrentenieren ontvangt u maandelijks een uitkering als aanvulling op uw pensioen.

Spaar-op-Maat -Keuzedeposito Een spaarrekening met zes varianten waartussen u kunt switchen. Een deel van uw spaargeld is direct opvraagbaar. Het andere (vaste) deel levert u een hoge rente op.

Zilvervloot Sparen Spaar nu net als vroeger met Zilvervloot Sparen. Zilvervloot Sparen is een spaarrekening voor uw kind(eren) tot 18 jaar. Naast een aantrekkelijke rente ontvangt uw kind 1% premie per spaarjaar met een maximum van 10%.

Aantrekkelijke acties

Regelmatig houden wij met onze RegioBank acties met tijdelijke extra voordelen.

Meer informatie

Wilt u meer weten over onze spaarproducten of andere bancaire diensten? Vul dan het onderstaande formulier in of neem direct contact met ons op.

Ik wil meer weten!

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.

Stel ons gerust uw vraag